středa 16. ledna 2013

Středa dopoledne

Středeční ráno bývá poněkud hektičtější. Honem se nasnídat, honem obléknou, honem předat Johanku a honem pospíchat na cvičení. S Inkou totiž, stejně jako dříve s Johankou, chodíme relaxovat na jógu. To, co jí však předchází, s odpočinkem nemá nic společného. Takže pravidlo číslo 1 - pořádně se nasnídat!!! A hlavně maminka, že jo?!... Tohle zrní mi přinesl bratrův Ježíšek a musím říct, že smekám, tak dobré muesli jsem ještě nejedla. Pražáci či Pražané to asi znají, já ne. Na stránkách MIX IT jsem se teprve dozvěděla, o co vlastně jde, jak si namíchat svou směs a vytvořit tak snídani šampiónů. Bezva zejména pro ty, kteří mají rádi své zuby (a nechtějí si je vylámat, jak se mi to u některých dříve koupených muesli také povedlo) a taky pro ty vybíravé, včetně bezlepkářů. A vyzvednout si je můžete v řadě měst, takže se vyhnete poštovnému. Zkrátka, není muesli jako muesli.



A bonus navíc - skvělá pixla, která se vám bude hodit na spoustu věcí!!!


10 komentářů:

  1. Klári, na mix it se chystám už dlouho...jen vždycky zaváhám s objednávkou a pak v obchodě nakoupím jiný musli...tak třeba tentokrát....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jsou nejlepší, co jsem kdy jedla. A to jsem zkusila vážně všechny;-). Neváhej, už kvůli tomu tubusu to stojí za to;-). A vyzvednout se dají i v OL.

      Vymazat
  2. Hmmm, to vypadá velmi dobře! Děkuji za úžasný tip, třeba na dárek.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovinka to čtu při snídani.Musli nekonzumuji právě z důvodu "zuby",které poznamenala má 2 těhotenství a přes vánoce jsem si užívala na pohotovosti a tak kolem zubařů:-((((brrr
    Tubus úžasný..jen se bojím že tady v okolí Jablonce nad Nisou nebo Liberce asi možnosti vyzvednutí????spíš kde se ta dobrůtka objednává?
    Děkuji a krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom se zubama velmi podobně. Jeden vzal nedávno za své při překusování nitě při šití, další zrovna u "křupavých" hrudek v muesli. Tady to myslím nehrozí;-)... A Liberec je na seznamu:-): Liberec 1, JO - BIO (Liberec), Pražská 132 / 4, Po - Pá: 9.00 - 18.00.

      Vymazat
  4. Tak už jsem to asi našla,jen se bojím že si nevyberu...moje Anežka má ekzém a dost hlídám exot.ovoce hlavně a další alergeny.Ale je to parádička možná si namíchám svou směs:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Už jen kvůli té pixli bych to brala :) J.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem z Prahy a neznám, chyba - napravím - okamžitě!!!
    A ta krabička - aaaaaaaaaaaaach!

    OdpovědětVymazat