pondělí 14. července 2014

Léto!

   Posledních pár měsíců uteklo jako voda. Nestíhám fotit, nestíhám psát, šít, háčkovat... Na druhou stranu si ale každou chvíli hodně užívám, letní radosti jsou intenzivní. Janka vzala Inku na milost a konečně si začínají hrát, Inka brebentí o sto šest a už není problém se s ní domluvit, dokonce sama od sebe začala chodit na nočník. I přes některé nezdary je to každým dnem lepší, spotřeba plinek klesla na jednu noční. Za poslední dobu holky tolik vyrostly! 
   Hodně času trávíme na "zahrádce", v sadu právě dozrávají meruňky a první švestky, ze kterých nás dnes trochu bolela přejezená břicha. Třešně, jahody a rybíz jsem ani vyfotit nestihla, všechno u nás mizí rychlostí blesku.
   Čeká nás ještě pár výletů, možná i dovolená. A mě nová práce, už od srpna (!!!), ale taková se neodmítá. Bude to má premiéra, těším se i bojím zároveň. Času nebude nazbyt, kór když se k tomu zadařilo i doktorské studium. To jsou ti věční studenti! Takže honem honem, užít si ještě zbytku společného léta, než mě pohltí pracovní povinnosti.



2 komentáře:

  1. No to jsou novinky! :) Holky šikovné a mamka také! Držím palce, ať se v práci daří. Teda, už je to za pár :) Tak ať se daří! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, děkuji, v pátek začínám! To bude! Už teď se mi stýská.

      Vymazat