úterý 5. února 2013

Čím se baví maminka po večerech 2

Dárek byl úspěšně předán a panenky už se zabydlely. Večer chodí spát, ráno vstávají a dávají si kávu s námi. Nádobíčko jsem ale ještě nevytáhla, jeho čas teprve přijde.


Asi jste si všimli, že v toaletním stolku chybí ještě skleněná výplň. Ta původní byla totiž zčernalá a my se ji rozhodli kvůli větší bezpečnosti nahradit zrcadlovou fólií. Ještě se ale nekoupila. Tyhle dodělávky vždycky trvají nejdýl;-).
 

Suma sumárum, pokojíček z krabice je dobrý dárek, ačkoliv nízkorozpočtový. Další na řadě je obývací pokoj, část nábytku už mám. Mou představou je, že se krabice budou dát na sebe skládat, nebo vedle sebe rozložit, takže vznikne celý dům... Pokračování někdy příště.

13 komentářů:

  1. A tak to má být:-) Krásné..

    OdpovědětVymazat
  2. Klárko, pokojíček je nádherný! Musím říct, že jsi mě velmi inspirovala a také už brouzdám internetem a koukám po nábytku pro panenky! A přemýšlím, že zaúkoluji některého dědečka výrobou obyčejného domečku s pokojíky pro panenky. Tu moji starší cácorku tedy zatím zajímají jen auta, lokomotivy a autobusy - panenky vůbec, ale to přijde!!!!Mám doma schovaný porcelánový set pro panenky po mé babičcce, když byla ona malá holka, to je takový skvost, že ani nevím, jestli to někdy těm malým ručkách svěřím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla jako malá dřevěný domeček, který děda vyráběl. A jak jsem si s ním vyhrála! Pak jsem ho půjčila sestřenkám a ty ho úplně zdevastovaly. Dodnes je mi to líto. Časem Jance pořídím nějaký lepší, ale prozatím, kdy ještě nemá moc cit a neumí si věcí vážit, tohle myslím stačí... Věřím, že i na porcelán u vás dojde;-).

      Vymazat
  3. Kraaasa:) toto byvala moja naj hracka - zariadenie bytu, domu pre babiky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to mám podobné vzpomínky. Domeček pro panenky a Lego u nás vedly;-).

      Vymazat
  4. Klári, je nádhernej..takový dárky jsou nejlepší.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, můžeš začít garážema, Kubu to třeba taky bude bavit. Nehleďe na to, že Emička do toho doroste raz dva.

      Vymazat
  5. Johance dodatečně přeji vše nejlepší!!!! A domeček je parádní!!! Tyhle hand made dárky jsou stejně nejlepší :) A ty panenky... některé mám také a Rozárka si s nimi hraje, když jsme u babičky na návštěvě :) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty malé panenky jsou u nás nejoblíbenější. V obchodech už ale nejsou (jen šikmoočky), babička je marně sháněla. Takže leda v bazarech a aukcích. Trochu smutné.

      Vymazat
  6. MOc krásné a nápadité....já budu tvoření ušetřena max.obnovím povlečení...záclonky...naši se vyřádili když jsem byli malé my se sestrou koukni případně na můj blog tuším ve štítku pro děti je celý paneláček:-)))já bych jinak také šla do krabic...už máme troubu bude lednička :-)))panenky naštestí zůstaly po nás...jsme taková střádající rodinka nic nevyhodíme pokud to není rozbité:-)))těším se na další fotky:-)))hezký sluníčkový den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tedy nemá chybu (já věděla, že už jsem ho někde viděla). Stejná křesílka a stolek do obýváčku jsem taky koupila;-). U nás to bude ještě hodně práce. Taky přeju krádný den!

      Vymazat
  7. Perfektne!!!tie male babiky som mala aj ja doma!fakt škoda ze už ich nevyrabaju!pa ada

    OdpovědětVymazat