pátek 23. října 2015

Jak jsem k nové tašce přišla

Na začátku všeho byla návštěva second-handu. Ty já totiž moc ráda. I když si zakazuju chodit tam příliš často, protože mám pocit, že některé kousky tam na mě vysloveně čekají. Jako tento kabát! Za 200 Kč! Neodolala jsem... Jen žádná z mých kabelek, které nyní musí dosahovat alespoň velikosti XL, se k němu nehodila. A pak jsem si vybavila jedno krásné echino z nejmenovaného e-shopu, kde jsou vlastně všechny látky "ach". Bylo jasno, kabelku jsem si musela ušít. Tadá!



 Jen pssst, že ten půlmetr látky byl dražší než kabát. Láska je láska!



10 komentářů:

  1. Skvělá!
    A Tobě to na Artu moc slušelo:).

    OdpovědětVymazat
  2. Kabát je veeeeelmi šik a taška jakbysmet!
    P.S. V pondělí dostanou v mém oblíbeném second handu nové zboží a já musím čekat na kurýra.... chápeš ta muka, že jo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu!!! Každý den chodím na oběd kolem jednoho z nich a stojí mě to spoustu přemáhání.

      Vymazat
  3. Kláro, zamilovala jsem se do Vašeho blogu hned, jak jsem ho poprvé rozklikla:-) Chcete vědět, kolik času jsem už u vás strávila, než jsem prošla celý archiv? Ani se neptejte:-) Při pohledu na Vaše tašky i jiné tvořivosti umírám blahem.. Jste opravdu umělkyně. Končím s komplimenty, jinak tu budu do rána - zase :-) Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tolik chvály, to snad ani není pravda. Ale jestli se vám "u mě" líbí, mám radost.

      Vymazat
  4. Ta kabelka je boží !!! Vy jste boží..Miluju váš styl, design. Strašně Vás obdivuju jak jste tvořivá, akční, inspirativní, prostě dokonalá.. Zbožňuju servisy Ježka (mám Elku), Ještěd (mám retro suvenýry), prostě Expo 58. Jen tak dál..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme podobný vkus ;-). Těší mě, že se lidé ještě vracejí na můj už dlouho dřímající blog. Ale a dokonalosti bych nemluvila, spíš o věcech, které mě těší.

      Vymazat