úterý 23. června 2015

Koupelnově

Dnes na trochu jinou notu, takovou tu běžnodenní, koupelnovou. U nás doma.
Když jsme rekonstruovali byt, měla naše představa nové koupelny velkorysejší parametry. Buď novodobá rekonstrukce historické koupelny s dobovými prvky, nalezenými v různých anticích, nebo naprostý jednoduchý, betonovou stěrkou upravený prostor se skleněnou příčkou sprchového koutu. Musím však přiznat, že obě varianty vzaly za své se ztenčujícím se rozpočtem či s nedostatkem dělníků, kteří s betonovou stěrkou umí pracovat. To, co jsme sami zvládli za linkou, se přeci jen s koupelnou nedalo srovnat. Samozřejmostí nakonec zůstaly jen dveře (repliky původních), které stejně jako v celém bytě nahradily druhotně osazené panelákové. Koupelna nese rysy kompromisu, ale nakonec se nanejvýš osvědčila. Za mě nejvíc vyhřívaná dřevěná podlaha!
S holkama jsme pak ještě celé odpoledne strávily dekorováním - stříháním a lepením kapek na zástěnu. Aby koupelna působila osobitěji, hravěji, prostě aby byla "naše". Prší nám teď v koupelně pořád. Už jen to světlo a pár doplňků...







10 komentářů:

  1. Líbí moc! Podlaha je překrásná, kapky nejmilejší. Vy si tak dáváte záležet a to já moc oceňuju!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji. Jen se snažíme s minimálními prostředky kouzlit. Ale žádný zázrak to není.

      Vymazat
  2. nádherná!chci jí! ta podlaha!ta polička!nejdřív jsem si myslela, že tam máte knihovnu, tak elegantně vypadající šampony!!!chci u vás bydlet:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kapičky jsou boží!!! Nádhera!
    RD

    OdpovědětVymazat
  4. Pekná a pritom jednoduchá !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Malované zdi a stropy si žádají nějaký ten kontrast :-))).

      Vymazat