středa 23. dubna 2014

Malé noční zákoutí

Než si pořídím pořádný noční stolek (vysněný k nakouknutí zde), inspirovaná různými recy-nápady jsem zrecyklovala už jednou zrecyklovaný starý šuplík, který do této chvíle sloužil holkám k uskladnění kostek. Novinovými ústřižky vylepené dno jsem přelepila látkou s puntíky, stačilo trochu Herkulese. A postavila k naší posteli. Zaplnit jej už nebyl nejmenší problém;-). Lampička byla prvním dárkem od mého muže a nadšení z ní mě neopouští ani dnes. Obrázek vedle je asi jedním z dvacítky, které ještě nevisí a které možná ani nebude kam pověsit. Tak aspoň takto...



Tady i se stropem - hodně tmavé:-(

A v celém kontextu



14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Mám to u nás ráda. Jen toho úklidu!!! Ta služka, co jí patřil jeden z pokojíčků, by se šikla;-).

      Vymazat
  2. Klári super! Krásný...Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  3. kláro teda....nádherný!strop máme stejně vysoký, ale o takové nádheře si můžu nechat jen zdát!:)a stoleček parádní!my spíme v kuchyni na patře, kde se jentaktak vejdeme, ale kdybych jednou měla ložnici, nechám se inspirovat, jo?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klára, to je krásny byt... a poriadne starý, však? strop je skvelý, ak ho budete prerábať, tiež si tam niečo takéto dajte, je to efektné. a nádherné okno... závidím a pozdravujem z panelákovej králikárne :)

      Vymazat
    2. Zuzi, já na ten váš byt koukala, máte to půvabné. My jen obnovili to, co jsme na stropech našli. Přišlo nám to líto zamalovat.
      Mari, taky nám to ale trvalo 4 roky. Pryč šlo všechno - panelákové dveře, asfaltem nalepené parkety, zazděné díry pro dveře... Ještě že máme v rodině šikovné muže. Ale i tak, bavili se tím jen ve volných chvílích. Doufám, že dlouho na to nebudem muset sáhnout;-).
      PS: I panelák může mít něco do sebe.

      Vymazat
  4. Překrásný prostor! To okno je nejúžasnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak speciálně pro Tebe bych měla ještě jedno. To až příště, jo?

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ale ten výhled - do zahrady arcibiskupa, ten nemá chybu. Sestry mají v koutku svou Marii, kterou opečovávají. Takhle z jara jde ještě pěkně vidět, pak nám ale zaroste stromy.

      Vymazat
  6. Vše již bylo řečeno...přesto musm...to je nááádherááááá!!!! Strop, okno, prostor i recynočnístolek...prostě celé! Váš byt je tak krásný...a jako bonus arci zahrady...prostě nemám slov, tupě zírám na krásu a otevřenou pusou a běží mi hlavou, že je požehnání mít partnera, který se na svět dívá stejně, milujete stejně a stejné a jste realizační tým...
    Opravdu příjemné zastavení...s géniem loci :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Ten váš byt je fakt nádherný! A moc se mi líbí způsob, jakým ho obydlujete...

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, neblaznete, se cervenam!!! My jen neumime vyhazovat stare veci! ;-)

    OdpovědětVymazat