středa 5. února 2014

Kuk

Aneb holky už bydlí ve svém. Co vám budu povídat, v noci je to celkem boj. Plnohodnotného spánku jsme si zatím moc neužili. Ale hodláme tento boj vyhrát...

V pokojíku, stejně jako jinde, pár věcí ještě chybí. Ale to hlavní tam je. Nábytek jsme sesbírali po celé rodině, některé kousky jsou ještě po mně. Lustr visí od soboty, kliky A. přimontoval včera. Končí období kuriózních situací, kdy pro všechny pokoje sloužilo jen 5 klik a sem tam zůstal někde někdo uvězněn.

Žirafu (a slona) přinesl Ježíšek a holky si jich patřičně užívají.

Slunce svítí!
Hezkou středu všem!

14 komentářů:

  1. Ta výmalba je totální BOMBA!!!
    Vizuální.
    I energetická!

    A lustr nejvtipnější.

    U nás se tedy necestuje, to ne, ale zas nechci vidět ten účet za elektřinu - naprostá fascinace panem Králíkem znamená, že se s ním svítí furt - ve dne, v noci ... hlavně v noci ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))) Králík u nás slavil úspěch, hlavně v době, kdy se Janka začala bát tmy. Úspěch až takový, že baterky vydržely 5 dní. Takže, jsou 3 možnosti - koupit většího do elektriky, který ale těžko vleze pod peřinu, nebo koupit nové baterky (au, 60,- každý týden?), či najít někoho zručného, kdo mu kablik přidělá. Tak nevim nevimm jestli není lepší ten účet za elektřinu. Je tam aspoň úsporka?
      PS: Malování není konec;-).

      Vymazat
  2. Barvy a vzor jedinečný a lustr parádní.U babičky nám visí úplně stejný v pokoji kde nikdo nepřijde.Ono u babičky vůbec je plno krásných kousků:-)))Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My měli u babičky taky jeden báječný, koukala jsem na něj pořád. Bojím se, že takových pokladů tam bylo víc. Třeba se ten váš ještě využije i jinak;-). Díky! Mějte s v Krásné pěkně!

      Vymazat
  3. Klári ten lustr je! Skvělej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A váš stolek;-). Pořád se snažím Sašu řesvědčit, že náš jídelní stůl taky nějakou tu barvu potřebuje. Nechce ani slyšet:-(.

      Vymazat
  4. Moc hezký pokojíček, holky se z něj určitě brzy nebudou chtít hnout. Ani v noci.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi hi, kéž by, po třetí ranní se to stěhuje k nám. Nebo naopak. Já bych takový pokoj brala hned;-), a vašeho sloníka k tomu (i když ten od Niklové je taky prima). Zdravím do velkoměsta!

      Vymazat
  5. Ta výmalba je naprosto skvělý základ! Moc pěkné to holčičky mají.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný pokojíček.....připomíná mi ten můj z dětství:-)) Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem tenhle blog objevila až dneska a moc se mi tu líbí. Ta výmalba (našla jsem tu celou genezi i proces, takže vím jaký má základ) mi připomíná trcohu věci od Jurkoviče. Halt ten folklór, mno. A uplně původně, než jsem se tu k tomu proklikala, jsem si myslela, že je to tapeta. My jsme měli v sedmdesátých letech podobnou folklorni tapetu v chodbě. Jen teda ty motivy byly asi desetkrát menší ... Blog si ukládám na favoritní lištičku! Pěkné je to tu.

    OdpovědětVymazat
  8. Blog je nádhermý, pokojík jak také. No a ty peřinky úžasné. Kde se dá sehnat tak krásné povečení
    Terka

    OdpovědětVymazat