úterý 22. října 2013

První vánoční dárek

Já vím, Vánoce jsou ještě daleko, ale znáte to, uteče to vždycky strašně rychle. Začínám s výrobou vánočních dárků a věcí do charitativní vánoční burzy. Jen doufám, že vlastnoručně vyrobené dárky udělají radost.
Taky musím přiznat, že s touhle taškou jsem se inspirovala na blogu u Rosy. Zkoumala jsem ji ze všech stran a dospěla k názoru, že pro jednoho člena naší nemalé rodiny (je nás hodně přes 20), je to ideální dárek. Snad to bude vidět taky tak a Rosa doufám toto malé plagiátorství odpustí. Koženka mě na poprvé trochu potrápila, musela jsem ji potřít křídou, aby klouzala pod patkou. Pro příště jsem poučena;-). Použila jsem zbytek látky z minulé tašky, dovnitř originální retro látku z charity podžehlenou skoro stejně pradávným festovním vlizelínem. A tadá, tady je!
Teď mě ale čeká to méně zábavné - uklízení, praní, žehlení, vaření... :-(. Jdu na to.



  

12 komentářů:

  1. Nádherná taška, ta látka je super! A Vánoce se blíží nebezpečně rychle, já příští rok začínám s výrobou dárků snad už v lednu, protože mi neustále naskakují nápady, co komu vyrobit, ale své možnosti znám a určitě vše nestihnu, uáááá!!!!
    Máš krásný první dárek, moc se povedla!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky mám pro tuhle látku slabost. Btw., příští rok se určitě naučím háčkovat;-).

      Vymazat
  2. Tak ta charitní látka!!!! a taška samo taky....krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji Vierko, máš moc prima blog, budu nakukovat;-).

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ajko, na tu Tvou prošívanou se taky chystám;-). Díky!

      Vymazat
  5. Moc povedená taštička...a tu charitní látku důvěrně znám...babička s dědou z ní měli povlečení a vždycky jsem ho měla nejraději...a ještě jedno modré...no jo, nostalgie:-) Fakt super, že už máš první dárek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První ze sta:-))). Já mám tyhle staré látky (a hrnky a nábytek a...) moc ráda. Však víš;-).

      Vymazat