pátek 22. března 2013

Režim: dobíjení

 Nejspíš na mě padá jarní únava. Nebo vyčerpání z nedostatku sluníčka a příliš živých dětí. Přepínám do režimu dobíjení. Včera jsem si nadělila večerní koncert Psích vojáků a posezení u vína s kamarádkou. Úplně jsem zapomněla na čas;-), bylo to báječné! A dnes si jen tak lebedím, neuklízím, nikam nejdu. Snad jen večer vytáhnu šicí stroj, ale na to se těším...


 Taky mě potěšila látka, kterou mi H. donesl (chápejte, muž nosí ženě látku!!!) z charity. Pořád jsem přemýšlela, co z ní ušít, ale nakonec ji jen tak dala na stůl místo ubrusu. Rozstříhat ji můžu kdykoliv.
 A štrůdl jsem pekla včera, v očekávání milé návštěvy, která se bohužel nedostavila a asi ještě chvíli nedostaví - ale ze zcela omluvitelných a radostných důvodů, totiž celodenních nevolností;-). Úplně si vybavuju, jak ubíjely mě... Štrůdl jsem trochu vylepšila, o rozinky v rumu, kokos a mandle. Tohle už jsou poslední kousky:-).
PS: Dnes už ani nepeču!

11 komentářů:

  1. Výborné energetické nakopnutí.
    Jsem si k pc odskočila od čištění spár,
    tak teď - díky tobě - zas hurá na další lajnu!!! ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já ani nevím, že nějaké spáry máme, natož že potřebují údržbu. Krásný víkend Roso, taky se těším, jestli to někdy! takhle klapne;-).

      Vymazat
  2. Látka je nádherná, těžké retro. Takové podobné člověk občas vidí na závěsech u starých nepoužívaných domů. A ta váza ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuju!... Taky se mi vybavily babiččiny závěsy;-). Na stole je to trochu nezvyklé, ale mě ta divočina nevadí.

      Vymazat
  3. Krásné jaro a díky za virtuální návštěvu a milý komentář. Látka je super. Já už jsem "přepnutá" hodně dlouho....a už chci to sluníčko!!!!!hezký první jarní víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo mi potěšením;-). Taky přeji krásný a alespoň slunečný víkend!

      Vymazat
  4. Joj, to je mňamkový příspěvek! :) Já tedy dneska napekla, ale jinak mám také nohy ve vodorovné poloze, jaro mi chybí, teplo a sluníčko už je potřeba :) Tak krásný víkend a ať se dobře donabiješ :) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že nám tuhle dobu ledovou jaro bohatě vynahradí;-).

      Vymazat
  5. Látka vypadá krásně, skvěle s ní ladí vázička a taky se mi moc líbí to odkládátko na sáček od čaje ve tvaru konvičky .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, Iri, děkuji za pochvalu. Chodím se k Tobě kochat denně. Ten kabelkový příspěvek neměl chybu, ach!

      Vymazat
    2. Tak já zas někdy někam vyrazím.)

      Vymazat