čtvrtek 29. listopadu 2012

Kuchyně 3

Dnes z jiného soudku - zase se vracím ke kuchyním. Pořád hledám inspiraci, i když už jsme výrobu zadali. Práce v bytě jdou ale pomaleji, než jsme čekali (nebo spíš já čekala); touhle dobou už jsme měli být v novém. Ne že by se mi tu nelíbilo, ale přeci jen jsme spoustu věcí doteď neřešili s vidinou toho, že to už nemá cenu, že se budem stěhovat. Takže v celém našem třípokojovém bytě byste např. našli jen dvě malé skříně a spoustu papírových krabic;-). I když po designu naší úsporné kuchyně se mi bude určitě stýskat... Můj muž už je na debaty ohledně nového bydlení háklivý. Ale já, jako správná ženská, pořád něco vymýšlím. V hlavě mám plno představ, plno plánů, které bych chtěla uskutečnit. A stále mě baví koukat na stránky o bydlení a hledat další inspiraci. Aspoň do doby, než bude hotovo. Ale to jen tak brzy nehrozí:-).
Tady jsou některé z mých inspirací - tentokrát z internetových stránek magazínu Dezeen. Vřele jej všem doporučuju! A pokud máte chvíli, koukněte se i na odkazy pod obrázky, protože nejen ty kuchyně jsou dle mého skvostné!

Dům dvou umělců v Puebla v Mexiku od M+N Architektos, http://www.dezeen.com/2011/12/03/house-for-two-artists-by-m-n-arquitectos/

Apartmány hotelu Berge v Chiemgau v Německu od Nilse Moormanna, http://www.dezeen.com/2009/05/06/berge-by-nils-holger-moormann/

Apartmán v El Born v Barceloně od Arquitectura-G, http://www.dezeen.com/2011/03/21/apartment-in-el-born-by-arquitectura-g/

3 komentáře:

  1. Fantázia, teda hlavne tá prvá kuchyňa! Úplne vám to zariaďovanie závidím, som do toho blázon! My sme teda pomerne krátko v krásnom novom byte, ale stále uvažujeme o stavbe domčeku a to potom príde moja chvíľa! Na kuchyne mám dokonca celú zložku :) Chcela som Vám sem dať odkaz, ale už ich neviem nájsť na webe. No možno dobre, aby Vám to nesposobilo ešte väčší zmätok v duši ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-). Jestli najdete ten odkaz, budu ráda. Minimálně pro potěchu oka... Domeček je taky náš sen, ale chtěli bychom zůstat ve městě a skloubit obojí je velmi těžké a drahé. Takže možná někdy v budoucnosti. Přeji, aby se Vám to splnilo. To přemýšlení a snění o věcech budoucích je super!

      Vymazat
  2. Opouštím syna, manžela, náš pavlačový byt a okamžitě se stěhuju do té první kuchyně v Mexiku, je božská!!! Šedo, okno, umění - to chci!!!

    A paní, mrkni, prosím, ke mně, připravila jsem ti tam malou legrandu.

    OdpovědětVymazat