pondělí 19. května 2014

K (pra)babičce


Výlet za prababičkou s pravnoučátkem číslo 16 a s jarem všude kolem nás...



Johančina nová čepička (má čtvrtá) ;-)





A taky trocha Litomyšle, kterou máme čím dál raději...










6 komentářů:

  1. Ve které vesničce je tak nádherná kostelní věž? Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celý kostelík je moc krásný a hned vedle jedna roubenka... Sruby u Ústí nad Orlicí.

      Vymazat
  2. Kláro to je krása!po Litomyšli se mi tak stýská!(moje máma se tam narodila,bydlela v domě na poště, bydlí tam oba mí strejdové a no jezdíme tam tak rádi!jen naposledy jsem tam byla předminulou Smetanovu(výtvarnou)...díky za krásnou vzpomínku:)taky chodíte vždycky do sklepení na Zoubka,Dudychu a svařák?:)jo a v čajovně, jak tam mají tu děsně upovídanou andulku?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, a já byla na té předminulé hudební - muž uváděl Šostakovičovu symfonii Babí jar. A před tím jsme tam byli na svatební noci a taky několikrát za architekturou. Je tam opravdu krásně a zatím jsme nenarazili na podnik, kde by se nám dobře nesedělo. Ale s dětma toho moc nenasedíme;-). A Zoubek s Dudychem na nás teprve čekají... Máte štěstí, že se můžete do tohot města vracet častěji.

      Vymazat
  3. Teda...16 pravnoučat a čupr prababička...vypadá skvěle!
    A Litomyšl...znáte kebab na náměstí? Nejlepší v celém okrese...:-D Na to je můj muž nepřekonatelný...takže jako poradna gurmánů jsme téměř nevyčerpatelní:-)))
    Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, neznáme, díky za tip. Poslední dobou se v Litomyšli příliš nezdržíme a břicha máme plná už od babičky. Ale určitě na to ještě přijde;-)

      Vymazat